A történetekben szereplő események és személyek a képzelet szülöttei, az agyatok ki is vetíti őket élő emberek formájában. Minden hasonlóságtól eltérés csak véletlen műve lehet.

Mr. God

Download PDF


Mr. God
Hogy mi az Álom és mi a Valóság, az 3D-ben mindegy



a Vízöntő bemutatja

„Korunk Tükrében”

az Igazságos Világ koncepcióját






mert
Te fogod azzá tenni




Az új tulajdonos

- Hogyan értelmezed a kialakult helyzetet?
- Mintha megvettem volna az erdőt, ahol a törzsetek él.
- Értem. Mik a terveid?
- Nincsenek terveim. Igazából meghagynám a dolgokat a természetes folyamatukban.
- Ez mit jelent?
- Biztosan meg kívánom tartani az élőhelyeiteket.
- Ne haragudj, de te is itt élsz.
- De csak emberként. A lélek és a szellem ennél jóval tágabb, nem beszélve a tudatról. Ti meg csak a testtel foglalkoztok.
- Szóval minden marad így?
- Remélem.
- Gondolom a változás azért eléri valahogy ezt a világot. Mi lesz a régi rend embereivel, a politikusokkal, vállalkozókkal, gengszterekkel, celebekkel, papokkal, kurvákkal...?
- A vadállomány cserélődni fog, új bikák jelennek meg, akik már egy új minőséget képviselnek és ez fokozatosan történik, hogy az élőhelyek ne kerüljenek veszélybe. A háziasított (felemelt) állatok és a maguktól emelkedettek, azaz a háziállatok státusza is változatlan marad egy időre biztosan.
- Tehát akkor minden marad így?
- Eleinte. Tényleg nem értem ezt a pánikot, amikor tisztán látszik az eltökéltségem és a szándékaim komolysága.
- Ha olyan hangok merülnének fel, amik szerint te elárultad a fajodat és a bolygódat, azok mennyiben állják meg a helyüket?
- Pont hogy így mentettem meg, hogy privatizáltam ezeket a dimenziókat. Mivel én lettem a tulajdonos, ez a birtok biztosan háborítatlan marad. Persze betörhetnek vadorzók, meg fakitermelők, ám az új biztonsági rendszer telepítése után ezek alábbhagynak majd.
- Hogy privatizáltad ezeket a dimenziókat? Fönn nincs magántulajdon.
- Jó dumám volt és nem tudtam, hogy fogalmuk sincs miről beszélek. De mindenre rábólintottak, ugyanis mint utóbb kiderült, náluk nagyon ciki valamit nem érteni.
- De ezeknek nincs rációjuk.
- Igen, ezt én se fogtam fel elsőre, hogy még ész nélkül is ciki valamit nem érteni. Aztán rájöttem, hogy itt inkább az önérzettel kapcsolatos olyan dolgok lehetnek a háttérben, amik bonyolult szövevényei alkotják az ottani fontosságot. Így sok más dologra is igent mondtak, de nem fognak csalódni, mert minőségi a változás. Legalább megenyhülnek a magánszektor iránt, ahogy látják, hogy itt minden jól működik.
- Hogyan?
- Piaci alapon.
- Milyen dolgokra mondtak még igent?
- Gondolkoztam, mi lehet az, ha csak egy dologra van még lehetőségem. Tudod ugye, hogy a világ holografikus?
- Igen, hallottam erről.
- Nos fejlett demokrataként az szóba sem jöhetett, hogy azt kérjem, ti kerüljetek a tulajdonomba. Nem vagyok rabszolgatartó. Így olyan dolgot kellett kérnem, amivel azért tovább tudok haladni a saját dolgaimban is és nem akadályozhat az alacsony látószögetek által kiváltott oktondi reakció.
- Milyen reakcióra gondolsz?
- Sajnos ennek nemes célját csak később, jó pár látószög emelkedés után lehet meglátni. Addig sajnos sokan birkaként viselkednek, ahogy az első megértés fényt gyújt az összefüggések új tengerében. Higgyétek el, ez a létező legjobb megoldás.
- Neked?
- Ó, én áldozatos feladatokat végzek és sok a munkám. Hozzám képest nektek arany életetek van! Ezért sem foglalkozom sokat azokkal a hangokkal, amik egyet fújnak, gazdáik pedig olyan büszke emberek, akiknél még nem jöttem arra rá, hogy mire büszkék.
- Még nem árultad el, mi volt az az egy dolog, amit kértél, hogy ne kerüljünk a tulajdonodba.
- Igen, szóval ezt sem értették... akkor még, amikor erre igent mondtak. Szóval nem ti vagytok a tulajdonomban, hanem a holografikus vetítésetek médiajogai. A fizikai- és a fizikai kapcsolattal rendelkező álomtartományokban. E fölött már a Felettes Énem a kompetens.
- Mit jelent ez a médiajog?
- Semmit sem tehettek, ami nincs benne a médiaszerződésetekben. Mivel ez egy ingyenes szolgáltatás, amit szabad akaratodból veszel igénybe, sajnos nincs túl sok beleszólásod a médiaszerződésed részleteibe, de nyugodj meg, az apró betűs részben minden szabályozva van.
- Hol van ez az apró betűs rész?
- Minden ilyen kérdésre választ ad a gondolatban elérhető Személyes Ügyfélkapu.
- Mi ez a személyes ügyfélkapu?
- Dobtam a vallásos hangulatot a modern kor jegyében és magánvállalkozóként minőségi szolgáltatást végzek.
- Honnan jön az Energia?
- Létezik egy - számotokra elérhetetlen - szint, itt található az ÉlményPark Központi Energiabankja. Amit ti ismertek, azok a kereskedelmi energiabankok, ezek rendelkeznek templomokkal, mecsetekkel, stb., hisz ők fontosnak tartják a fizikai síkú képviseleteket, így jelentős irodahálózattal bírnak. Ugye én a költséghatékonyság szellemében eljárva csak webes képviseletet nyújtok, ügyfeleink a gondolatban elérhető informatikai rendszereinkkel kommunikálnak.
- Költséghatékonyság szellemében?
- Igen, láttam a költségminimalizálás és a profitmaximalizálás eredményességét a Tükörben. Ugyan mi lehetne annál költséghatékonyabb, mint az, ha a gondolataiddal tudod ezeket az ügyeket intézni?
- Te ezt miért találtad ki?
- Állítólag menekülöm kellett volna a vadak elől, ám én nem vagyok az a menekülős típus.


Aki nem tudja pár mondatban, az nem is tudja igazán
USA IT Tükör

- Na ide figyelj te köcsög faszkal...
- Hölgyem és Uraim, Önök igénybe vesznek egy ingyenes szolgáltatást és a szolgáltatás igénybevételével egyben beleegyezésüket adják abba, hogy elfogadják a használat legális és illegális szabályait.
- Mikor veszek én igénybe milyen szolgáltatást?
- Ahogy reggel kinyitja a szemeit és ön köré vetül a holovállalkozásunk által épp most továbbfejlesztett és természetesen frissített 3D vetítés, amit Ön a mindennapi életének hív.
- Te utolsó...
- Önnek jogában áll nem igénybe venni ezt az ingyenes szolgáltatást.

Kereskedelmi Energiabank

- Üdvözöllek, Gyermekem. Mi okból jöttél ide, az Úr házába?
- Gyónni szeretnék, Atyám.
- Tájékoztatnálak, hogy megváltoztak a törlesztések árfolyamai. Sok bűnhöz már nem elég a sima bocsika, úgyhogy ma nem kell miatyánkot mondanod..
- Hogyhogy? Mi változtatott ezen a jól bevált árfolyam-szerkezeten, Atyám?
- Új Szféra érkezett fölénk és mától Ők az Ég.
- Miért? Olyan jó volt így!
- Igen, nekünk, neked, meg a haveroknak.
- De miért nem álltatok ellen, Atyám?
- Tőlük kapjuk az Energiát. Nem lehet.
- De Ti vagytok a nép szeme előtt Isten Háza!
- Csak a bárányok előtt, Gyermekem, az meg tudod mennyire súlytalan. Mi Isten Házának csak a helyi kirendeltségei vagyunk.
- De miért kellett ez a változás?
- Isten belátta, hogy ide energiabanki szakemberek kellenek és intézkedett erről.
- De mire hivatkoznak?
- Valami Igazságosságra.
- Tudják mi az?
- Az lenne a kérdés, mi tudjuk-e Fiam?
- Akkor mire lesznek a templomok jók ezentúl?
- Amire eddig. Lelki életet él...
- Hagyjon már ezzel a baromsággal, Atyám! Ön se hisz ebben a baromságban!
- Na na, Gyermekem, ez eretnekség. Ráadásul nyilvánosan megvádolni egy papot?...
- Akkor most mi lesz a Miatyánk helyett?
- Azt hallottam a hivatalos sugallatokban, hogy tevékeny és érdemi belső változások, nagy belátások, hatalmas fejlődés és még hasonlók képezik azt a részét, melyet nem a Közösségben kell tenned.
- Közösségben? Mit kell tennem a Közösségben? WC-t fogok pucolni?
- Na nem, ezt Én sem hiszem Gyermekem. Inkább olyasmiket, amikre a lelkiismereted és a bűntudatod vezérel. Hogy helyrehozd hibáid és bocsánatot nyerj azoktól, akiket megbántottál.
- Mi lesz az iszlámmal?
- Ez egy Multidimenziós Központi (energia) Bank, ami őket is ellátja Energiával. De ők egy másik Kereskedelmi (energia) Bank. Az itteni szolgáltatásokkal is meg leszel elégedve, nem kell a konkurenciához menned!
- Hogy mi?
- Sajnos üzletileg már Európában is jelen vannak és terjeszkednek, míg a mi kirendeltségeinket porrá lövik ott, ahol a muszlim-zsoldosok és az amerikai katonák kézen fogva harcolnak arra a szaúdi mágiára, amivel már az amerikaiakat is dróton rángatják a saját belső ellenségeik legyőzésére.
- Ezt nem értem.
- Az Úr szándékai kifürkészhetetlenek, Gyermekem.
- De mi van, ha Sátán szerezte meg a Hatalmat, Atyám?
- Ugyanezt le is tudom fordítani és akkor azt kérdezem, Sátántól mi másra számítottál, bazmeg? Így üzletileg is gyorsan alkalmazkodunk a kialakult helyzethez.
- Mise alatt mi lesz?
- Figyelj Rám jól! Ha ez mind ma történik, amikor a zsoltárokat olvasgatom és mindannyian tudjuk, hogy már kurvára unjuk az azért van, mert akkor még nem volt e-mail. Azok a levelezések, amikből egy bibliányi fennmaradt, ma sokkal nagyobb adathalmazt képeznének és az egyszerű nép még annyit sem értene belőlük, mint ezekből. Nekünk már nem sok van hátra és biztos vagyok abban, az Úr jövőbeni kereskedelmi energiabankjai ezekből az e-mailekből fognak válogatni. Sajnos lejárt az időnk Gyermekem, eddig bírtuk a kétezer éves terminológiát még úgy-ahogy sikeresen lenyomni az emberek torkán.
- De a bűnbocsánattal akkor mi lesz?
- Állítólag ezeket valami holografikus program önállóan intézi.
- Akkor miért fognak az emberek a templomba járni?
- Mi már rég leszoktunk a humorról, úgyhogy fogalmam sincs. Nálunk a búvalbaszott hangulat és a nép hülyítése volt eddig a divat, tényleg nem tudom, hogy fogunk átállni erre az Új Rezgésre. Az egyértelmű, ha nincs a kezünkben a feloldozás joga, akkor erre, amit itt nyomatunk, senki nem fog eljönni vasárnap és előbb-utóbb lehúzhatjuk a rolót.
- De hova szállt ez a jog?
- Állítólag valami Nemzeti Feloldozás Bolt veszi át a szerepét, amit nyílt pályázat keretében fognak üzemeltetni azok, akik erre Érdemesnek találtatnak.
- És mi van, ha én nem akarok ide bemenni?
- Akkor ez a jog Téged illet gyermekem, ahogy jónak látod, úgy intézed. Gondolom a lelkiismereted és a bűntudatod pontosan tudja, merre találsz Feloldozást.


Energiabanki tájékoztató

Tisztelt Ügyfeleink!

Az Önök által eddig felhasznált energiákkal el kell számolniuk! Amennyiben el kívánják kerülni azt, hogy Égi Bírósági Eljárás induljon Önökkel szemben, gyorsan érdemes felkeresniük a Hitel Rendezőt, hogy tiszta és korrekt képet kapjanak arról, mennyi hátralékuk van és hogyan érdemes belekezdeniük a törlesztésbe.

Sajnálattal értesítjük továbbá Önöket, hogy az eddig megszokott "mondj 100 miatyánkot" törlesztési mód nem hatályos és akik eddig így törlesztettek, azokkal szemben az eljárás hatálya visszamenőleges. Azaz a teljes felhasznált energiamennyiséggel és minőséggel számoljanak. Aki nem kívánja törleszteni az energiahiteleit, annak útja a halála után mindenképp az Égi Bíróság, úgyhogy ezt a megoldást nem javasoljuk.

A törlesztőrészletek elmaradása újabb kamatterheket von maga után, ezért javasoljuk azt (az Önök által kedvelt földi banki szokások mintájára), hogy mindenképp pontosan törlesszék hiteleiket, különben újabb hónapokat-éveket kell meditációban tölteniük, amíg le nem dolgozzák (azaz nem törlesztik) azt. Holo-Hatóságunk elkészítette azt a mentőcsomagot, melyet bárki igénybe vehet. Ezzel a mentőcsomaggal olyan élethelyzetbe tudják az emberi alakjaikat hozni, mely garantálja azt, hogy az illető (megmentendő) személyek ezeket a feladatokat mindenképp elvégezzék (börtön, kórház, stb.).

Akiknél munkatársaink azt állapítják meg, hogy a rendelkezésükre álló idő, ami az életükből még hátravan nem elég arra, hogy a felhasznált energiamennyiség hitelét visszatörlesszék, azok előtt két út áll:
1. Olyan Feladatot kérnek (melyet el is képesek végezni), melynek a megváltási súlya nagy és egy olyan tettel, mely a megvalósulásban is eléri célját, megváltják bűneiket és mentesülnek az össztörlesztésben a megváltási súly nagyságától.
2. Elhaláloznak. Amennyiben az Égi Bíróság engedélyezi az újraszületést, akkor Önöknek a törlesztőrészletei oda átíródnak és egy teljes élet áll a rendelkezésükre, hogy az adósságuktól megszabaduljanak. Amennyiben az Égi Bíróság nem engedélyezi a leszületést, akkor a törlesztőrészleteket az Ön Angyala 12 emberi alakjának többi tagjaira (azaz a Csillagcsaládjára) terheljük.

Bízunk abban, hogy Ügyfeleink továbbra is kedvelni fogják az égi hitelezést és örülnek annak, hogy végre Rend uralkodik az energiagazdálkodás új rendszere által. A kereskedelmi energiabankok (pl. katolikus templomok, zsinagógák, mecsetek, stb.) megtarthatják ügyfeleiket, ám új cégek jelennek meg a Piacon, hisz az az ideális, ha az Önök spirituális tereiben az Önök által legjobban érthető égi rendszer működik.





Beszélgetés az Energiabank szóvivőjével

- Üdvözlöm ebben a beszélgetésben a Semmi Urát, akivel végre beszélgethetünk erről a Változásról, mely az Égben történt.
- Valójában nem történt az Égben változás, pusztán annyi történt, hogy üzembe lett állítva egy modul, mely végre bizonyos emberek számára érthető formában tudja közvetíteni az Úr szavait.
- Ez lenne a Központi Energia Bank?
- Igen. Ám jelen pozícióm szerint most az ÉlményPark Energia Bank szóvivőjeként vagyok itt most jelen.
- Mi a különbség?
- Ez már egy kereskedelmi energiabank.
- Mivel foglalkozik?
- Bizonyos emberek - kihasználva egy csalássorozatot - indokolatlan mértékben használtak fel Energiát, mely a Központi Nyilvántartásba mások nevei alatt jelent meg. A hiba észlelése után azonnal felállítottuk a Központi Energia Bank intézményét  és a kétszintű bankrendszer miatt (valójában három, de ne bonyolítsuk) páran saját energiabankokat is alapítottunk. Mivel üzleti alapon működünk (itt nem a pénzről van szó, ám ennek tartalma bizalmas és banki titok védi), érdekünkké vált a visszaélések utólagos felderítése, hogy a felhasznált energiák vissza is legyenek törlesztve. Kárpótolnunk kell valamint azokat at Ügyfeleinket, akiket sérelem ért a rájuk terhelt karmák tekintetében. Ebben a káoszban teremt rendet ez az új rendszer, melynek elkészítésében a saját holo-szoftvercégem is részt vett.
- Hogyan érinti ez az embereket a mindennapokban?
- Mindenképp felszabadultság érzetet kell tapasztalniuk, kivéve azokat, akikre a hitelterhek szállnak (vissza).
- Velük mi lesz?
- Megkeresi őket egy angyal, aki minden bizonnyal az ÉlményPark EnergiaBank munkatársaként fog bemutatkozni. Még kevés a versenytárs a piacon (itt most jól jön, ha az ember találmányai megelőzik korukat), úgyhogy jó eséllyel ez így fog történni. Ezzel az Angyallal lehet megbeszélni a törlesztőrészleteket, azok törlesztési módjait és az egyéb részleteket.
- Kiket érint ez?
- Ó, azt ők jól tudják maguk is!
- Köszönöm a beszélgetést.
- Puszika a nézőknek!


ÉlményPark Energiabank közlemény

Tisztelt Ügyfeleink!

Mint arról már tudomást szerezhettek, az ÉlményPark holo-platform megkezdte Működését. Sajnálattal tapasztaltuk, hogy sokan illegális tevékenységet folytatnak, amit jóhiszemű birtoklásként van módunkban elkönyvelni akkor, amennyiben az illegális használók áthelyezik azt a törvényes keretek közé. Az EnergiaBank minden olyan személyt (és személytelenséget) is Ügyfelének tekint, akik nem alanyi jogon használtak fel Energiákat.

Az időben hamarabb megszerzett tudás és beavatások illegális felhasználásnak tekintendők, kivétel azok az esetek, amikor az illetők a rendes működést kívánták azokkal helyreállítani. Az alanyi jogú felhasználóktól eltulajdonított energiák és beavatások minden szereplőjének rendeznie érdemes a státuszát minél hamarabb, mert a hivatalos büntetőeljárások már zajlanak. A státuszrendezés egy olyan folyamat, melynek során megállapítjuk az Energiák felhasználásának mennyiségét és minőségét, majd ezek alapján meghatározzuk a törlesztés mennyiségét és minőségét, valamint a késedelmi kamatokat.

Akik át szeretnének térni a legális felhasználók táborába, kérjük szándékukat gondolatban mihamarabb jelezzék, mert nem szeretnénk elveszíteni potenciális (és remélhetőleg örök hosszú távú) ügyfeleinket. Azok a felhasználók felé, akik az Energiákat a kívánt módon és irányokban használták, a törlesztéstől eltekintünk. Ezt az a személyes vizsgálat deríti ki, mely komplex és objektív módon állapítja meg mindenkinél a törlesztések módozatait. Mindenki súlya, tettei, szerepe szerint ítéltetik pro és kontra. A hiteleket továbbra is biztosítjuk azok számára, akik ilyesmiben gondolkoznak, csak már nem a kellőképpen kompromittálódott ügynöki hálózaton át, amit eddig megszoktak.

A vezetőség






Tisztelt Ügyfeleink!

Az adatvátviteli rendszerünk tesztüzeme után örömmel jelenthetem be, az ÉlményPark Kereskedelmi EnergiaBank, az ÉPKE befejezte az Önök scannelését és megkezdi hivatalos működését. Az Angyali Tanács támogatásával megvalósult Rációértelmezésű Tükör értelmezésben fogja továbbra is az Ég az Élet nevű Illúziót vetíteni, ám a Spirituális Valóságba helyezett Új Lencse már ott lenn, az emberek szintjén képes azonosítani és értékelni. Természetes dolog, hogy erre az Égi Pecséttel rendelkező Ügyfeleink részére azonnal (!) minőségi szolgáltatást tudunk nyújtani az Energiák kezelésére, azok befektetésére. Több ilyen Égi Támogatású Program is indult, melyek között olyanok is vannak, amik - angyali kérésre - automatikus regisztrációt biztosíthatnak bárki részére.

Az első ilyen Program az Adósság Rendező, mellyel az Ég felé személyes szinten történő Elszámolást lehet intézni. Ez különösen fontos dolog, hogy úgy mondjam - nem szeretem ezt a szót használni - kötelező ahhoz, hogy végeleges regisztrációt nyerjenek az ÉlményParkba. Ez az ÉlményPark egy tudathálózatokon futó holo-operációs rendszer, mely végre lehetővé tette Angyali Vállalkozásunk számára, hogy a Piacon megjelenjen. Az elszámolás alapját képező Érték, mellyel Mindenki számára meghatározzuk a Kapcsolatát a Forrással, az ÉlményPark EmberTőzsde aktuális piaci árfolyama, a matrix mutatóinak állása és azok minősége. Az Árfolyamok univerzális standard szerinti, ám bolygóspecifikus szempontok szerint is lehetnek eltérőek, attól függ, Ügyfelünk melyik Szinten kíván létezni. Az ÉPKE minden - az itteni világok számára elérhető - dimenzióban megkezdte hivatalos működését, így Ügyfeleink számára végig hazai hálózaton szolgáltatunk. Az az Ügyfelünk, aki nem rendelkezik a Számadás Pecsétjével, nem kap végleges regisztrációt az ÉlményParkba és Isten felé távozik. Ez elég sok dimenzióban erősen nem jó hír. Mivel Mi sem szeretnénk elveszíteni a Piacot az Ügyfeleink számának drasztikus csökkentésével, több felzárkóztató programot is indítottunk azon lehetséges emberek számára, akiknek még van remény az életben tartására.

Mikor Ügyintéző Angyalunk személyesen keresi Önt fel a fejében - ugyan hogyan másképp lehet kommunikálni a szellemi világ lényeivel - ajánlatot tud Önnek tenni a felhasznált égi energiák törlesztésével kapcsolatban, melyhez az adatok az ÉlményPark EmberTőzsdéről érkeznek. Az Angyal ajánlatot fog Önnek tenni, miután megismerte az Ön árfolyamát és a törlesztés lehetőségeit. Mivel rengeteg nem várt árfolyamesés következett be az E.T.-n, Ügyfeleink helyzete is nagymértékben megváltozott. Az ÉPKE szívhez szóló megértéssel viszonyul az Ön helyzetéhez, ha az nagymértékű árfolyamesést szenvedne. Az adósságok törlesztésének lehetőségei ugyanis erősen megváltoznak ez után! Az adósságok átütemezése tehát az első feladat az Ön számára, hogy a regisztrációt sikerrel befejezhessük. Az Angyal a kamatok és annak további kamatai ügyében nem térhet el attól a Rendtől, miszerint az valakire nézve vagy igaz, vagy nem. Ha igaz, Ön felvételt nyerhet a VIP Ügyfeleink közé, akik az örök élet egy másik aspektusát tanulmányozhatják az ÉlményPark Kutatás Fejlesztés Igazgatóságánál, amihez külön Égi Pecsétet kell felmutatni. Az Ön jelenléte Érték a számunkra!

Ha nem igaz, bízunk abban, hogy az Ön számára is megfelelő további lehetőségeket talál rendszerünkben, ami van olyan jó, mint istené!


Az új tulajdonos

- Mennyi tehetséges légtornász van ezen a bolygón. Mi a titkuk?
- Csak le kell venni alóluk a hálót.


- Nem kellene kicsit más stílust fölvenned? Ami jobban illik a szerepedhez?
- Nekem ez egyelőre megfelel.
- Ez a rózsaszín macis imidzs?
- Szeretem, ha az ellenfeleim a komfortzónájukon kívül teniszeznek.
- Most komolyan. Miért kell ez?
- Közben nagyban nyomulok a holo szórakoztatásban.
- Mert?
- A hosszú örök életű lényeknél aranyárban van a szórakoztatás. Kitöltök egy piaci rést.
- Hogy szórakoztatsz?
- Én a műsorgyártásban vagyok benne, bár vannak szűk közönség számára elérhető tematikus csatornáim, a színészettel nem foglalkozom.
- Ki foglalkozik akkor ezzel?
- Ti.
- Hogyan?
- Úgy, hogy élitek mindennapi életeteket. Közben szerettek, haragszotok, vitatkoztok, veszekedtek és ezek rendkívül népszerűek. Sokan már most sztárok vagytok olyan műfajokban is, amire nem is gondolnátok.
- Egyet mondj.
- Te például egy vígjátékban játszol épp.
- Ne csináld már, akkor összetévesztettél valakivel.
- Nem, nem. Simán lehetnél boldog, erre azon mész tönkre, hogy nem lehetsz több a másiknál. Tudod ez mennyire vicces az értő közönség szemében? Különben is a magasabb dimenziós humor - amiben különösen jó vagy - egyik jellemzője, hogy sajnos mindig mások nevetnek, de ez a színészet ára.
- Hogy lett belőlünk színész?
- Az élet hozta így. No meg a tudatlanságotok. Legközelebb jobban nézzétek meg, kivel és mit szívtok fel/el.
- Hogyan látnak minket?
- Ezek modern holomozik. Benned is lehet, meg kívülről is látható minden tetszőleges szögekből. A piaci bevezetés előtt bárki megjelenhetett bennetek, ez most már szabályozva van. Túl sok volt a gátlástalanság és a visszaélés. Engem a gátlástalanság mindig is zavart, a másik ilyen vesszőparipám a magántúlhatalom, amivel szemben mindig fellépek. Végre sikerülhet ezek veszélyességének véget vetni és ez nem történhetett volna meg az ÉlményPark nélkül.
- Mi a véleményük rólunk?
- Ó igen, ez a másik dolog, amiről most már tudnotok kell. Ha nem hinnék azt, hogy ti színészek vagytok, már rég nem élnétek.
- Miért?
- Mert ők nem tudják, hogy ti nem tudjátok.
- Mit tudnak?
- Hogy ez egy olyan színház, ahol ragyogó színészek alakítanak. Megvan a játékukban az az őszinteség és átélési mélység, ami már kiveszett a többi ilyenből, ezért most mindenki ide jár.
- De ez nem illegális? Nem galaktikus bűn?
- Ekkora méretben már nem. Meg aki büntetne, az a legnagyobb rajongónk.
- De most komolyan. Ilyen lehetőségekkel ezt az egészet ennél sokkal jobban is meg lehetett volna csinálni, ha nem vagy ennyire hmmmm....
- Pitiáner?
- Köszönöm, ez volt a szó, amit kerestem.
- Nost ez a Ti Világotok tükre. Észre se veszitek ugye? Azért nem, mert eddig nem ezen az oldalán voltatok.


Téves egységértelmezés

- Üdvözlöm tanintézetünkben!
- Jó napot kívánok. Érdekelne, milyen intézmény ez.
- A legkiválóbbak egyike. Isten világa.
- Hány évfolyam van és milyen osztályokból áll?
- Milyen rasszista duma ez?
- Nem értem.
- Itt nincsenek osztályok, sem évfolyamok. Itt az Egység van! Mindenkit megillet az, hogy ne érezze magát kívülállónak egy másik iskolatárs esetében sem. Így nincs kirekesztés sem.
- Úgy érti az kis elsősök együtt vannak a végzősökkel?
- Igen, a nagy szeretetben.
- Nem gondolja azt, hogy ezzel jelentős hátrányba kerülnek a kicsik? Hogy itt egy olyan hierarchia szerveződik így, amiben elnyomják a nagyok a kicsiket és nem a szakértelem, hanem az erő lesz a hatalom forrása?
- Ezzel a liberális dumával már találkoztam. Mi tiltjuk ezt a szellemiséget, nincs is szükség arra, hogy bárki önállóan gondolkozzon, hisz akkor kikerülhet a gondoskodásból.
- Milyen gondoskodásból?
- Nálunk a rend alapja a csúcsokon lévők gondoskodása a családról. Család azok az emberek, akik elfogadják a család szabályait. Így minden kozmikus rendben zajlik, a rangban a mások fölött állók dolga az, hogy gondoskodjanak.
- Maga beszél itt Egységről? Ha osztályok vannak és évfolyamok, azzal azt biztosítja, hogy azonos fejlettségi szinten lévők alkotnak egy kisebb csoportot, ahol a légkör is egészen más, hisz nem terrorizálja egyik a másikat. Sokkal jobban tudnak haladni és a nagyok nem veszik el a kicsik tudását. Ez itt az én szememben egy lepratelep, ahol intézményesítve lett a Bűn. Ez lenne isten világa?
- Igen, nem kell ide szervezettség és szakértelem, hisz úgyis az isteni akarat szerint rendeződünk.
- Ha most billiárdoznánk, ön hogy lökné meg a fehér golyót? Figyelne arra, hova menjen lökés után, vagy istenre bízná?
- Mi itt nem billiárdozunk, ez a fajta szórakozás meg van tiltva.
- Milyen szórakozás engedélyezett?
- Az istentiszteletek és a hitgyülekezetekben eltöltött vidám vasárnapok az úr megelégedésére. Minden más a Sátán műve. Azé a Sátáné, aki évfolyamokat és osztályokat tart fenn, elkülönítve egymástól az Egység részeit.
- Maga az iskola az Egység.
- Mi még tanuljuk a Világot, de egyet elmondhatok. Itt akkor is Én vagyok a főnök, ha semmit sem értek ebből a világból. Egykor a mi iskolánkban is voltak évfolyamok és osztályok, amiket a régi tanári rend üzemeltetett. Akik kicsit túlzásba vitték azt a tekintélytiszteletet, amit mi helyesen oldottunk meg ebben a megújult intézményben. Láttuk hova vezetett az, hogy itt mindenki gondolkodott és megalkottuk ezt a békés világot...
- Ahol kiszolgáltatott emberek remegnek a félelemtől és minden kis dologért aránytalanul nagy a büntetés?
- ... ezt a békés világot, ahol egy másfajta Rend uralkodik, mint önöknél.
- Igen, ez a gond. Hogy uralkodnak és nem tanulnak.


Az Ügynök reload

Üdvözlök Mindenkit, aki eljött erre a kis bemutatómra!

Akik régről ismernek - sajnos nem látok túl sok ismerős arcot - azok még a régi szép időkből ismernek, amikor csak illegalitásban lehetett ezen a bolygón égi cuccokkal üzletelni. Sosem volt kockázatmentes erre a bolygóra látogatni, ám az idő engem igazolt, hogy időben megkezdtem az Üzlet kiépítését. Mára lényegében a teljes piacot uralom, hisz mindenki az én cuccaimmal seftelt és ugye az illegalitás miatt csak nagyon kevesen ismerték a forrás valós személyét.

Mivel engem alapvetően az új dolgok érdekelnek és addig, amíg napi rutinná nem válik a működtetése, új területre váltottam és játékosügynökké váltam. Ebben az új üzleti környezetben véleményem szerint a hűséget kicsit túlértékelik, a szakértelmet meg alul, így azonnal megláttam azt a piaci rést, amit szinte nekem találtak ki. Ebben az irányítási rendszerben nincs túl sok motiváció a jobbra és a fejlődésre, így nem fogja tudni tartani a versenyt és előbb utóbb becsődöl. Akinek ekkor olyan híre van, hogy minőségi szakértelem bázissal rendelkezik, az nem jár rosszul. Aki erre még saját képzési rendszert épít, azt csak a jelenben nézik hülyének!

Első lépésben felkutattam azokat a tehetségeket, akiket a pályára lépésük pillanatában tapostak el a törtetők és felkészítettem őket a jövőre. Ők alkotják a Csapat magját, hisz csak ők értek rá a nagy magányban és kirekesztettségben, hogy a kellő mélységre meditáljanak. Az új tehetségeket már az a veszély fenyegeti, hogy elszedik a tehetségét és a hűséges embereik felé sugározzák. Így ismét ismerős érzés lengett át, amikor megcsapott az újabb illegalitás szele. Ez azonban már nem az a fajta illegalitás, amit volt a hőskorban, hisz a befolyásom teljesen más egyedüli piaci szereplőként, mint amikor még futottam az életemért.

Bárkiből lehet tehetség! Bárki visszakaphatja erejét és tehetségét, amitől azonnal meg is jön a bátorsága. Amíg ez az idő el nem jön, addig viszont rá vagyunk kényszerítve az automatikus castingra, így bárki új életet nyerhet, aki ezeken a próbákon átjut. Úgy is, hogy erről nem is tud. Ezek a próbák a mindennapi életbe vannak rejtve apró dolgok formájában és ezért itt szinte észrevehetetlenek. Azok viszont, akik észrevették, egyben meg is feleltek egy komoly castingon, ami után már egy másik minőségben rezegnek.

A szellemi őslakosok nagyobb piaci szerepvállalására is számítok, így nekik csak annyit üzenek: az ÚR mindig látja cselekedeteidet és mindig hallja gondolataidat! A fejlett emberek számára annyi kiegészítéssel, hogy ez az Újraértelmező Rendszer megfelelően védi a privátszférát és a privát gondolatokat, ám nem engedi ezeket mások számára kisajátítani.

Köszönöm a megtisztelő figyelmet, tartok tőle hogy a következő előadásom már ismét az illegalitásban talál!


Beszélgetés az ismeretlen létformával

- Üdvözlöm!
- Jó napot.
- Hogy lett önből ismeretlen létforma?
- Megszülettem emberként és elkezdtem foglalkozni az ezotériával. Ekkor jöttem rá arra, hogy nem is tudom, ki vagyok valójában és erre nem is kaptam ezidáig hiteles választ. Ekkor döbbentem rá arra is, hogy egy bizonyos dimenziószint fölött már nem számít a 3D múlt, jelen és jövő, így bármi lehetek. Mivel a kutatásaim során sosem kaptam önmagamról olyan választ, amivel beazonosítható lehetnék, rájöttem, hogy én egy ismeretlen létforma vagyok.
- Mik ennek a fajnak a jellemzői?
- Sajnos erről semmit sem mondhatok.
- De a fizikai síkon élnek vagy az energia világaiban?
- Mivel mindkettőt elérem, szinte biztos, hogy legalább kétéltűek vagyunk. De érzésem szerint inkább négy vagy öt.
- Egy ember honnan tudhatja, hogy ennek a fajnak a tagja?
- El kell érnie a Baszott Magas Dimenziót.
- Ez mi?
- Egy dimenziókapu. Amikor poénból elneveztem, nem gondoltam volna, hogy valakik hivatalos névvé teszik, így szalonképesen inkább angolosan kell írni. Bassott High Dimension.
- Hova vezet ez a kapu?
- Ennek a fajnak az otthonába.
- Mekkora a faj népessége?
- Nem tudom, egyelőre csak én vagyok egyedül. De ez nem is meglepő, sok dimenzióban vagyok én az Egy, hisz ki más lehetne azokban a magasságokban.
- Akkor ez a kapu hol van?
- Egy olyan dimenziószinten, ahol már komolyan lehet venni azt, akinek a tudata odáig eljut.
- Akkor lehet, hogy ennek a fajnak mégis több egyede van, csak ön még nem látogatott le azokra a tudatszintekre?
- Lehet.
- Figyeljen ide, itt beszélgetünk és lényegében semmit sem tudtam meg erről a fajról.
- Pedig minden elmondhatót elmondtam.
- Mond valami többet is?
- Ha mondanék, azzal veszélyeztetném fajunk evolúcióját.


Hatalomátadás
Hatalomról csak az tud lemondani, akinek van

- Komolyan lemondasz csak úgy ezekről a hatalmakról?
- Persze. Tök gáz némelyik, hogy itt van.
- Hogy kerültek hozzád?
- Véletlenül. Túl jó volt az álcám.
- Kinek adod oda?
- Egy holoprogram intézi, jól le van paraméterezve. Nem kell tudnom.
- Akkor neked milyen hatalmad marad?
- Én vagyok az ÉlményPark tulajdonosa. Ez elég nekem.
- Mit jelent ez?
- Nehéz lenne ezt itt kifejteni, ezért fejtem ki ezt az   elmenypark.net   weboldalon.
- Pontosan miben nyilvánul meg ez a hatalom?
- A te szemszögedből nem biztos, hogy elsőre észrevehető.
- Mi?
- Képzeld el azt, hogy tulajdonosa vagy egy olyan játékprogramnak, amiben benne is játszol. Ha jó tulaja vagy a cégnek, addig nem lazítasz és hízol, amíg van benne mit fejleszteni. Közben teszteled, szóval ez egy hétköznapi ember számára nehezen értelmezhető folyamat. Nem is értem, miért érdekelne bárkit is a hatalmam. Hisz nem is értenék, mi ez és hogyan kell használni.
- Az emberek nem ilyenek.
- Pontosan azért adom át másfajta embereknek. Így más viselkedési- és jellemminta árad a többiekre, mint eddig és ez inkább kelti egy fejlett világ érzetét, mint a másik önjelölt.
- Hogyan veheti észre magán valaki, hogy ilyen hatalmat kap?
- Nem tudom. Majd rájönnek. Én is így jöttem rá egy csomó mindenre.
- Most komolyan.
- Valószínű olyan emberek lesznek, akik hatalom alatt a felelősséget is értik.
- Így te is elkerülsz egy csomó helyről.
- Nem erről beszélek már mióta? Plusz itt van ez a hatalomátadás, ami pont megfelel ennek. Minek legyek ott egy csomó helyen, ha ott vagytok ti, akik nálam arra sokkal alkalmasabbak? Elég nekem a magam dolga, az viszont nem hiszem, hogy itt sok embert érdekel. Engem meg igen.
- Az ÉlményPark tulajdonosa mire jogosít?
- Jó kérdés. Alapvetően semmire, hisz a játéknak és a teszteknek is szabályai vannak, amik rám is vonatkoznak. Egy dolgot tudok tenni, rendkívüli beavatkozást rendelek el, ám ez megszakítja a játékot, így ez csak a legvégső opció.
- Ez nem túl sok.
- Szeretek edzeni.
- Ha átadtad a hatalmad és jönnek az új hatalommal ellened, az mennyire fog tetszeni?
- Tudtad, hogy az Ég milyen világ? Ciki valamit nem tudni, így mindenbe bele fognak egyezni, amit nem értenek, hogy ne tűnjenek tudatlannak. Persze fogalmuk sincs, mi az az üzlet, így azonnal léptem és lezártam a Két Világ közötti zónát. Pontosabban földi magánszemélyként privatizáltam, ebbe is beleegyeztek. Így is jöhetett létre az ÉlményPark jogtiszta verziója, eredetileg ugye katonai célokra készült.
- Azt akarod mondani, hogy a tulajdonodba kerültünk?
- Ha ti egy amazonasi indiántörzs lennétek és én megvenném az erdőt, ahol éltek, attól a tulajdonomba kerülnétek?
- Érdekes kérdés. Jogilag nem.
- Hát itt sem.
- Nem vagyunk a tulajdonaid? Akkor ez az ÉlményPark nekünk mi?
- A holoszolgáltatód, ha kinézel a szemeiden, látod a szolgáltatást. Ha használod a windowst, attól még nem lesz Bill Gates a tulajdonosod.
- A privatizáción kívül mibe egyezett bele ez az Ég?
- Jó kérdés. Szóval nem ti vagytok a tulajdonomban, hanem a 3D vetítésetek médiajogai.
- Ez mit jelent?
- Nem tehettek semmit, ami nincs benne a médiaszerződésetekben, ami alapján élitek mindennapi életetek.
- Mi ez a hülyeség?
- Az új idők szele.
- Ez lennél Te?
- Nem, ez még a Tükör.
- Te mikor érkezel?
- Ahogy tetszeni fog, amit látsz a Tükörben.
- Utána mi lesz?
- Szerinted érdekelni fog valakit? Mindenkit le fog kötni a saját hatalma.


Beszélgetés a galaktikus verseny zsűritagjával

- Melyik elképzelés ragadta meg a Zsűrit annyira, hogy ezzel menjenek tovább?
- Nem kellett sokat ezen gondolkoznunk, a Tükörtechnika, amit egy Föld nevű bolygóról küldött be az egyik pályázónk.
- Hol van ez a bolygó?
- A galaxis szélén.
- A galaxis széleiről ritkán jutnak be ebbe a versenybe.
- Elég különleges bolygó ez, mintha a Zhord Felhőben lenne egy Csillagváros.
- Mit tud a pályamű?
- A spirituális tükröt fejlesztette tovább. Mintha egy rendszerben gondolkodó intelligencia formálná a tükrözés minőségeit egy olyan világban, ahol nincs benne a világképben az, hogy a világ egy Tükör.
- Mely területeken lehet ezt alkalmazni?
- Külön díjaztuk az automata vádemelési rendszert, ugyanis ez jelentős terhelést vett le az Angyali Szintek válláról. Itt a gyanúsítottak folytatják le a nyomozást és meglehetősen lelkesen képviselik is a Vádat önmagukkal szemben.
- Hogyan?
- Nincs benne a világképükben az, hogy tükörképben gondolkodjanak. Így észre se veszik, hogy valójában saját magukról beszélnek, amikor elhangzanak a vádak. Itt senki sem kényszerít senkit semmire, még az eljárások megindulása is az ő kezdeményezésük.
- Ez a tükör mi mindenre jó még?
- A legzseniálisabb része az, hogy fajokat lehet vele civilizálni. A bolygóik köré borul a Búra, aztán váratlan módon mindenki kezébe személyes hatalom kerül. A Tüköradmin hatalma. Olyan világot kapnak a spirituális tartomány felől, amilyen az ő világuk másoknak. Nem tetszik valami? Alakíts a világodon és a világ is megváltozik számodra. Ez hatással lesz a közösségekre és bolygószinten változik tőle előnyére a világ. Mindenki megtanulja önmagát mások szemével látni. Rendkívül gyors tapasztalati tanulást tesz lehetővé, ami békésebb galaxist eredményez.
- Milyen esélyt lát arra, hogy ezzel megnyerik a nagyversenyt?
- A színészek teljes amnéziában játszanak és mindent a valóságnak hisznek.
- Már elnézést, de ez törvényellenes!
- A törvény a rendszerszintű beállításokra nem vonatkozik.
- Ez mit jelent?
- Ekkora méretben már nem az.
- Hogyan jutott egyáltalán ekkora méretre?
- A fejlesztési környezet jóval azok tudatszintje fölött volt, ahol leállíthatták volna. Ám a megoldás etikailag igen fejlett és tele van garanciákkal. A visszaélés a fejlesztő számára sem lehetséges.
- Tehát azzal akarjuk ledöbbenteni a nagyverseny zsűrijét, hogy egy tisztességesen megcsinált gigantikus illegális dologgal állítunk be oda?
- Nem, a holotörténelem egyik legkiemelkedőbb alkotásával. Ahogy eddig mindenkit, az ottani zsűrit is elkapja majd az egész légköre és megfogja őket a színészeink hiteles játéka.
- De az, hogy nem tudják... az nem kegyetlenség?
- Egy ember esetében az. Ám ez rendszerszinten működik és mindenkire egyformán vonatkozik. A fejlesztőre is, ha játékban van.
- Szóval úgy gondolja, hogy egy gagyi tükörrel képviseljük magunkat?
- Senki sem fogja azt feltételezni, hogy kijövünk egy ilyen versenyen egy ilyen amatőr technikával, mert irtózatosan profin élethű. Soha nem láttam ilyen szintű felbontást részletgazdagságot. Ez mindenkit (hangsúlyozom MINDENKIT) megtéveszt! Nyerni fogunk!


Beillesztés az itt és mostba

- Szerinted aki ezeket elolvassa, mennyire veszi ezt komolyan?
- Remélem  is!
- Mit?
- Amire jut ezzel kapcsolatban.






Isten meló

- Ugye nem sikerült elhitetni az emberekkel, hogy isten vagy?
- De sikerült, csak nem jól reagáltak rá.
- Hogy kellene erre jól reagálni?
- Nem tudom, eddig csak rossz reakciókat láttam, de még tart a kutatás és hátha valaki előjön egy új dologgal.
- Mi lehet ennek a rossz fogadtatásnak az oka?
- Először azt hiszik, hogy egy rossz isten vagyok és pánikban törnek ki. Aztán amikor rájönnek, hogy egy jó isten vagyok, nem tetszik nekik, mert inkább egy rossz istent fogadnának ebbe a szerepbe el.
- Nem lehet, hogy nem fogadnak el egy embert istenként?
- Nem tudom, még nem jutottam el minden emberhez, hogy erről megkérdezzem őket. Akiket megkérdeztem, egy se fogadna el engem istenként, ám önmagukat már igen.
- Azt gondolod, irigyek rád?
- De csakis úgy, hogy senki se cserélné el velem azokat az éveket, amíg erre a szintre jutottam. Ám szívesen ellopják a gyümölcsét.
- Milyenek voltak ezek az évek?
- Később az izraeliek indítottak egy fájdalomtámadást és kiderült, hogy meg se kottyant. Volt, hogy hónapokig éltem komoly fájdalmak mellett.
- A fájdalom miért kell?
- Még nem jöttem rá, hogy miért. Ez a mostani is elég kemény, de legalább erről már tudni lehet valamit.
- Mit?
- Érzem az embereket, akik mást akarnak, mint én. Ahogy nyomom le őket, az is nagy fájdalommal jár.
- Miért baj az, ha mást akarnak, mint te? Demokrácia van!
- Mert én vagyok isten és az én akaratom isten akarata.
- Olyan vagy, mint ők!
- Igen, ilyen a tükör természete.
- Lesz változás?
- Igen, ahogy abbahagyják a panaszkodást és az óbégatást.
- Kire panaszkodnak?
- Ők azt hiszik, hogy rám. Ám így lebuknak és kénytelenek lelépni vagy megváltozni.
- Amikor már nem a tükörben kell mutatkoznod, milyen isten vagy?
- Nincs egy hívem sem, tehát egy jó isten.
- Miért nincs?
- Nagyon megválogatom a híveimet és túl magasan van a léc.
- Mi van akkor, ha valaki mégis megugorja?
- Csak a holovállalkozásomat tudja imádni, istenként személytelen vagyok.
- Miért?
- Hogy a muszlimok is értsenek.
- Mit kell megérteniük?
- Hogy a lepadlózás nem nagyon illik bele egy fejlett világ kereteibe. Meg sok más se, amik ha egy kórlapon szerepelnének és nem a vallási szabályaik között, már rég a pszichiátrián lennének.
- Akkor a te világodban nincsenek muszlimok?
- Ilyenek nincsenek.
- Akkor mi lesz itt, ha a te akaratod vetít?
- Nem tudom, de a témát kutatom és kitelepülök több stábbal is, hogy megfigyeljem a folyamatot.
- A zsidók isten kiválasztott népe?
- Igen, csak nagy a félreértés, hogy mire.
- Ha isten személytelen, akkor most kivel beszélek?
- Egy kurva jó médiummal, aki kiválóan tudja a személyeknek is tálalni az Úr szavait.
- Valamiért úgy érzem, ez egy komolytalan beszélgetés.
- Ha valaki csak komoly dolgokkal foglalkozik, valahol kompenzálnia kell.
- Mik ezek a komoly dolgok?
- Az istenkedés mindig komoly dolog.
- Mi van, ha valaki istenkomplexussal vádol, vagy hasonló dolgokkal?
- Csak azok tudják megtenni, akiknek ezt is kell látniuk a tükörben. De komplexusos idiótát eljátszani az nem mindig hálás szerep.
- Ha rossz isten lennél, mit tennél?
- Bárkinek megbocsátanék bármiért.
- Ez nem inkább egy jó istentől elvárható?
- Akkor kit mi inspirálna a fejlődésre, a felelősségvállalásra és az áldozatvállalásra?
- Isten világa az állandóságra épül, senkinek sem tartozik felelősséggel és mások hozzák meg az áldozatot is.
- Igen, most pont ezzel kampányolok, hogy ezek igen elavult sztereotípiák.
- Hol kampányolsz ezzel?
- Az Égben.
- Mint mi?
- Mint Sátán, aki ha megnyeri a választásokat, akkor isten lehet.
- De nem isten vagy már így is?
- Akkor mi legyek? Főisten?


Beszélgetés a Középpel

- Nyugat azt mondja, kelet vagy.
- Nyugat nem ismeri a közepet.
- Miért kellene ismernie?
- Mert ebben picit mindenki magára ismer.
- Észak azt mondja, neki dél vagy.
- Igaza is van. Ám egy délinek magam vagyok az északi.


Mesterkulcs minden próbához

Két út áll előtted:

1. Megpróbálod kitalálni

2. Tovább görgetsz hozzá

















































Könnyen lehet, hogy ez a gyors és felelősség nélküli döntésed az életedet határozza meg. Hisz teljesen más a történhet ha magad jössz rá és teljesen más, ha másoktól tanultad!






































Akkor a titok jön, amit ne mondj el senkinek, mert akkor más is tudni fogja!














































Valójában SOSEM ÉRI MEG tisztességtelennek lenni.


Etikai kérdések

- Megtudhatnánk, ennek az ÉlményParknak milyen etikai normái vannak?
- Szóval egy t-vel kell mondani. Akkor megnyugodtam.
- Lehetne erről komolyan is beszélni?
- Lehetne, de akkor szomorú lennék és ezt nem ajánlom senkinek. A mókás attitűd valójában egy prevenció és a jelek szerint ennek is megváltozik a szerepe.
- Hogyan?
- Ha a mire már nem lesz hatással, akkor csak a hogyant fogja tudni befolyásolni.
- Mikor jár le a határidő?
- Úgy mostanában. Annak tükrében, itt most mit láttunk, már rengeteg olyan dolog érthetővé vált, amit eddig homály fedett. A határidő kérdése azért különösen lényeges, mert az itteni álláspont erősen érdekelt abban, hogy a határidő utánra kerüljünk. Amikor a másik fél taktikájára nézünk (kiéheztetés, kivéreztetés), az is érthető annak tükrében, amit tudnak. Ám ők egy dolgot nem tudnak és mivel annak ellenkezőjét hiszik, tevékenységük mindenben megfelel az itteni terveknek.
- Mi lehet valakinek abban érdeke, hogy elfojtsák?
- Amíg az elfojtás taktikáját követik, addig semmilyen más akciót nem indítanak. Nem történik érdemben semmi, ám az Időt itt figyelembe veszik, ott nem.
- Tehát ha még időben kívánt eseménymegvalósulások következnek be, akkor a mire hatással vagyunk még?
- Igen, bár közel sem olyan ideális lehetőségekkel, mintha ez több időréssel hamarabb bekövetkezik. Ennek van előnye és hátránya, de ezek már szigorúan szakmai területek.
- Kanyarodjunk akkor más vizekre. Ha ez az ÉlményPark maga egy gigantikus égi bűnözés, akkor a fizikai világ bűnözők kezébe került?
- Ha az ÉlményPark egy gigantikus bűnözés, akkor ezzel a sötét oldalt el is intéztük, meg van tehát az Ellensúlya annak a sok jónak, ami benne történni tud. A világ pedig olyan magasabb dimenziós lények kezébe került, akiket elfogadtak szakembereknek egy olyan területen, ami az eddig erősen rendezetlen Ég és Föld közötti diplomáciai viszonyrendszereket jelentette.
- Ki felügyeli a kontrollt e felett?
- Olyan, mint egy ROM-ba égetett program. Én sem tudom felülbírálni önös érdekből.
- Az etikai normákat ki fektette le?
- Én. Mélytransz meditációban.
- Hogyan?
- A program alapja egy igazságos személyiség. Rajta van Maat Pecsétje, mielőtt elkezdtek óbégatni, bár ateistaként továbbra sem foglalkozom egyik szellemi őslakos hiedelemvilággal sem. Csak dolgozom a technikáikkal.
- Az Igazságot hogyan definiáltad? Ugye sokak szerint nem létezik ilyen, csak hazugságok vannak.
- Jópár évembe telt. Alapul ugye az objektív igazságot vettem, ám figyelembe kellett vennem a szubjektív igazságok természettét. De az eredménnyel elégedett vagyok. Annak ellenére, hogy a tesztek során volt, hogy erősen hátráltatónak éreztem, ám utólag a megfelelő látószögön elismertem.
- Etikailag hogyan magyarázod a többi ember felé azt, hogy privatizáltad őket?
- Nem őket privatizáltam, csak a játékteret, azaz az élőhelyeiket és nálam vannak a holografikus vetítéseiknek a médiajogai. De ez érthető is, ha valaki érti az ÉlményParkot.
- Hogy lehet az, hogy minden tisztségben te vagy?
- Ilyen, amikor az ember Egy és egyedülállót alkot.
- Ha itt a többi ember, hogyan lehetsz te Egy?
- Van az a dimenziószint. Nos pont ez a lényeg, hogy az alatt viszont a létező leghamarabb meg kell kezdeni a polarizálást. Mivel én nem hódító vagyok, hanem felszabadító, szabad világok jönnek így létre általam. Sajnos a rabsághoz szokott lelkek számára nem mindig előnyös a teljes szabadság állapota, ezért megszerveztük az átlépéses rendszert, ami fokozatos változást tesz lehetővé számukra.
- Ha fölöttünk vagy mint megszálló, hogyan lehetünk szabadok?
- Ha elmennék, két dolog történne. Abba a magasabb dimenziós térbe vagy ti mennétek fel, vagy valaki más. Mindkettőnél jobb megoldás vagyok. Az elsőnél még nem értetek meg erre és ha meg fogtok, szépen át is veszitek. A második sem túl jó megoldás, pont ezért kellettem én. Bár nem volt rossz szándékú, hiányzott a megfelelő szemlélet és érdeklődés a feladat iránt. Én is nagy ívben leszarlak titeket, ám az üzleti filozófiám magas szintű szolgáltatás biztosítását írja elő számotokra.
- Ki felügyeli ennek etikai vetületeit?
- Az Égi Etikai Bizottság.
- Kik a tagjai?
- Egyelőre csak én, mint a bizottság alapítója és elnöke. Az Ég sajnos nem nagyon ismeri magát a fogalmat és kaptak egy megfigyelői helyet, ahol tanulhatnak.
- Akkor az Ég mit ismer etika helyett?
- A szigorú Rendet. Hisz ha ő Egy, akkor önmagában önmagával azt csinál, amit akar és az ő szubjektív igazsága akkor is objektív igazságnak fog tűnni, ha naponta változik. Pont ezt fogja megtanulni, hogyan kell a másik szempontjait figyelembe venni. Mert eddig ő nem ismert olyat, hogy a "másik".
- Tehát ha jól értem, lefelé jövet elérkeztél egy határhoz, ahol már mi vagyunk és ez az ÉlményPark egy eszköz számodra, hogy irányításod alatt tartsd a visszatérésedet?
- Igen.
- De miért Sátánként?
- Istenként is nyomatom, meg krisztusként is, csak ezeket szűk közönség előtt. A nagyközönség számára Sátán az imidzsem. Pontosabban Sátán Haver, aki kibaszásból egy tisztességes világot csinál, ami a tervek szerint ezer évek múlva is megmarad annak.
- Mi ebben a kibaszás?
- A holo szórakoztatás egyik oldala. A nézők a másik, akik nevetnek.
- Mi van akkor, ha én nem akarom ezt?
- Az ideális jövődből ott integetsz hevesen, hogy most vágjalak pofán, de nem tehetem.
- De mi van így a szabad akarattal?
- A szabad akarat mindig a megfelelő látószöghöz jár.
- Tehát egy program segít nekem ebben?
- De vigyázz vele, mert szeret személyiségként viselkedni.
- A programot felügyeli valaki?
- Természetesen és az érdekeidre is figyel az Égi Érdekvédelmi Bizottság, aminél külön jó hír, hogy annak is én vagyok az elnöke.


Rang
Hivatalos álláspont

- Attól függetlenül, hogy kijelentetted, szerintem rá leszel kényszerülve, hogy tárgyalj a földi hatalom képviselőivel.
- Kik a földi hatalom képviselői?
- A politikusok.
- Csak de iure, mert de facto ők már csak végrehajtóemberek.
- Viszont nekik van meg a szükséges rangjuk.
- Milyen rangjuk van ezeknek? 5 év múlva lehet már sehol nem lesznek, én meg ahogy térek vissza egyre nagyobb emberré válok.
- A tárgyalás mindenképp szükséges.
- Ha akkor leültek volna velem tárgyalni, nem sipítoznának a fületekbe már most.
- Mit mondanak, miért nem tették?
- Hogy most mit mondanak nem érdekel, akkor azt mondták, hogy egy köcsög vagyok, aki csak fogja be a pofáját. Szerintem ők lesznek rákényszerülve, innen viszont csak a tükröt kapják.
- Azaz?
- Ezek köcsögök, akik csak fogják be a pofájukat.
- Kivel tárgyalsz akkor?
- Akkor lennék ilyesmire rákényszerülve, ha nem építettem volna ki itt mindenkitől független energiaáramlást. Azaz egyáltalán nem vagyok rájuk kényszerülve. A kezdettől fogva azt mondom - és most is ezt mondom - hogy a velem való érdemi kapcsolathoz 4 dolog szükséges oda-vissza: alkalmasság, képesség, kompetencia, szabad akarat. Ezt még a pánikban sem képesek megoldani.
- Szerinted miért?
- Akit én alkalmasnak tartok, azt ők nem tartják annak és viszont. Nem beszélve a többiről.
- Ez csak egy tárgyalás.
- Ugyan! Ennek az országnak a vezetője nem is titkolja, hogy mélyen megveti azokat, akik komolyan veszik a tárgyalóasztalnál elhangzottakat és csak szánakozva néz, amikor számon kérik rajta vállalásait. Mi a francnak álljak szóba ilyen emberrel?
- Mert haverkodni akarnak. Ez nem venné ki jól magát, ha egy ilyen szándékot elutasítanál.
- Nézzük meg, mi történt azokkal, akikkel haverkodni kezdtek. Vagy bedarálták, vagy kicsinálták őket. Ezért már a kezdetektől katonai támadásnak értelmezem a haverkodási kísérleteiket és úgy is reagálok rá.
- Most ezzel menjünk vissza?
- Ti most azt kéritek, hogy haverkodjak azokkal a rablókkal, akik annak idején elindították ezt a problémakört. Nekem ezek az emberek nem a megoldást jelentik, hanem magát a problémát.
- Akkor hogy lesz ebből diplomácia?
- Ti azt hiszitek, hogy annak, amiken túl vagyok már vége. Nem, az volt még csak az első félidő és most jön a második. Azaz még nincs vége a meccsnek és nem hiszem, hogy a bíró lefújja félidőben a játékot.
- Akkor háború lesz?
- A háború akkor kezdődött, amikor az embereid megszegték az alapmegállapodást. Ez a háború már rég tart, csak most ért a fordulópontjához. Ezért is álltok itt ezzel a fura kéréssel.
- A háború nem diplomácia.
- A háború a diplomácia folytatása más eszközökkel.
- A háttérhatalommal sem tárgyalsz?
- A háttérhatalom tagjainak döntő zöme elsőszámú spirituális katonai célpontom. Csak a feltétel nélküli megadásukról vagyok hajlandó velük tárgyalni.
- Azért lennének feltételeik.
- Ha lennének, 5 év múlva is azt hallgatnánk.
- Mi van azokkal, akik a döntő zömén túl vannak és nem célpontjaid?
- Valószínű hozzájuk irányítom az Energiát.
- Miért?
- Okos gyerek vagyok, de egy percet sem töltöttem el abban a közegben. Ők úgyis jobban tudják nálam, mit és hogyan csináljanak.
- Ilyen szinten szóba állnál velük?
- Nem mondtam ilyet. Ehhez nem kell velük szóba állnom.
- De akkor ez a rendszer marad a bolygón tovább.
- Nem a rendszerrel van a bajom, hanem az azt működtetőkkel. Minőségi cserében gondolkodom olyanokkal, akikkel hasonlóan gondolkodunk a jövőről és az emberiség szerepéről. Ilyen emberek vannak a háttérhatalom képviselői között is.
- Kit ismersz közülük?
- Senkit.
- Ez nem gond?
- Nekem nem. Mivel nem konkrétumokban, hanem paraméterekben gondolkodom. Aztán hogy a paraméternek melyik konkrétum - azaz ember - felel meg, az nekem mindegy.
- Így akarod megváltani a világot?
- Aha.
- Mi van, ha nem működik?
- Olyan dolgok kezdődnek, amiket el lehetett volna kerülni a tárgyalásokkal.
- Akkor miért nem azt teszed?
- A hitük szerint ilyenkor gyenge vagyok és a tárgyalásokat támadásra használják.
- Kik?
- Azok a primitív emberek, akik nem értik a gesztust sem.
- Te kiket nevezel most primitív embereknek?
- Politikusokat, vállalkozókat, celebeket, gengsztereket, meg egy rakás olyan embert még, akik nem vizsgálták még ezt a kérdést ilyen látószögben.


Háromszintű bankrendszer

Az írást az ÉlményPark Kereskedelmi Energiabank támogatta.


1. Legfelső szint
A legfelső szinten az ÉlményPark Központi Energiabank áll. Ő az Egy, aki sugározza az Energiát a kereskedelmi energiabankok felé.

2. Pszichikai szint
A pszichikai szinten jelenleg csak egy kereskedelmi energiabank tevékenykedik, ez pedig az ÉPKE, az ÉlményPark Kereskedelmi Energiabankja. Más bankok az arra alkalmas emberekben alakulhatnak ki, ehhez a megfelelő személyiségre, fejlettségre és elhivatottságra van szükség. A szabad piaci verseny nagy barátjaként természetesen az alkalmas versenytárs-jelölteket segítem a felkészülésben, az arra alkalmatlanokat pedig kibaszom eltanácsolom a lehetőségből.

3. Fizikai szint
A fizikai szinten az energiabankokat (templomokat, mecseteket, stb.) már évek óta az ÉlményPark látja el energiával. Mivel éveken át senki sem vette észre ezt a változást, így elmondhatjuk, hogy sikerrel hajtottuk végre a tesztet, egyben bizonyosságot adtunk arról, hogy ez a forma képes ellátni feladatát.


- Már bocs, de ez felháborító.
- Pont ezt éreztük mi is, amikor a rendszerváltás idején a nyugati és amerikai bankok itt megjelentek.
- Remélem nem ez lesz a végleges!
- Nálad a tüköradmin, alakíts a világodon és a világ is átalakul számodra.
- Hogyan?
- Ahogy a te világod másoknak.


Súly, tettek, szerepek

- Mi a kvantumhatár?
- Amikor rájössz, hogy nem is akarsz ezeknek megfelelni.
- Kinn akarsz élni az erdőben?
- Nem, ezt a világot még helyre lehet hozni.
- Hogyan?
- Minden maradhat, csak a megfelelő kezekbe kell adni a hatalmat.
- Hogyan?
- Az értékrend alapú Minta helyes beállításaival.
- Hogyan lesz ebből valakinek hatalma?
- Egyszer csak érezni fogja. Meg azok is, akiknek eltűnik.
- Itt már minden úgy be van betonozva, hogy nehéz lesz.
- Ha építesz egy erős várat és felkészülsz minden külső támadásra, akkor sem tudsz mit kezdeni egy belsővel.
- Ez mit jelent?
- Hogy a várad nem ér semmit ezzel szemben, mint ahogy a földrengéssel szemben sem tud mit tenni.
- De ha nem akarsz ezeknek megfelelni, milyen értékrend mellett haladsz? Azt ugye tudod, hogy csak a saját értékrendjükön fogadnak el bárkit is.
- Akkor az fog érkezni, akit elfogadnak.
- Te nem?
- Nem gondolom, hogy ne tudnék az elfogadásuk hiánya miatt élni. Veletek az a baj, hogy belétek lett úgy programozva a pénz mindenhatósága, hogy elfelejtettétek a méltóságotokat és az emberségeteket.
- Egy példát erre.
- A gyógyszerlobby érdeke, hogy legyen minél több beteg ember. Ha a profitvágy fölött nincs minőségi kontroll, akkor az érdek életellenessé válik.
- Hogyan?
- Kipusztít mindent a saját haszna miatt, majd a sok pénzből odamegy, amit még nem tett tönkre és azt méregdrágán adja. Ma még minden ingyen van, kimehetsz a napra sétálni és érezheted a tiszta levegőt, szelet és esőt.
- Hogyan lesznek ezek megállítva?
- Rendszerszintű megoldással, amiben ők egy probléma.
- Nem kellene elismerni a teljesítményüket, már ami azt illeti?
- Dehogynem! Különben már rég végük lenne.
- Hogy lehet az elit nélkül ilyen horderejű dolgokba kezdeni?
- Új elittel.
- Kik azok?
- Nem itt van erre egy kiváló lehetőség, hogy megtudjuk?
- Hogyan?
- Az Új Minta szerint az elit nem élősködő, mindenkit lenéző, gyáva köcsögökből áll, akikben nincs egy szemernyi felelősségtudat sem. Mindenki valós teljesítménye a Mérce és nem mások ítélete.
- Na és a régi elittel mi lesz?
- Biztos vannak közöttük a helyzetüket felelősséggel kezelő, a létezésük hangsúlyát nem a felsőbbrendűségükre helyező olyan emberek, akik előtt most nyílik meg az esély, hogy bátrak legyenek.
- Na és ha nem elég bátrak?
- Én az vagyok! De én csak akkor érkezem, ha van rá okom.
- Mi az ítélkezés alapja?
- Mindenki súlya, tettei és szerepe szerint ítéltetik pro és kontra.


Logikai prófécia

Ha az angyalai meg akarják menteni ebben a világban a gyarló embereiket, akik eddig egy értelmezési hiba miatt el lettek halmozva minden földi jóval és ezekkel vissza is éltek, akkor két lehetőségük van:

1. Ezek az emberek  az eddig a félreértések miatt másokra torlódott feladataikat átveszik és elsődleges céljuk, hogy az energiarendszerüket felkészítsék és foglalkozzanak a saját spirituális fejlődésükkel.

1.a. Az emberben fel kell halmozódjon olyan fanatizmus és kötelességtudat, hogy az otthonában tölti el az időt csak ezzel foglalkozva
1.b. Az ember elmegy egy kolostorba és ott végzi el ezt a belső munkát
1.c. Az angyal ráveszi az embert erre úgy, hogy az ember tettei kiderülnek és börtönbe kerül, ahol kénytelen lesz csak ezzel foglalkozni

2. Maradnak azok, akik eddig voltak egy Alsóbb Világban.

2.a. Annak a lehetőségével, hogy ismét megpróbálja, miután a hiányosságok kiegyenlítése megtörtént
2.b. Végleg lemondva róla

Az angyalt segítő tényezők a bűncselekményt elkövetett ember félelmei. Az emberek számára olyan érzés lehet a spirituális erő/kisugárzás vonatkozásában, mint a viagrához szokott pénisz, amihez nem jön többé (annyi) manna.

- Ez neked miért jó?
- Ez üzlet.
- Ja, az más. De milyen üzlet ez?
- Tesztelnem kell az ÉlményPark rendszereit, ezért időnként hackerkedem.
- Mint milyen hacker?
- Holohacker.
- Ez azt jelenti, hogy ebben te tudsz ezeknek az embereknek segíteni?
- Bizonyos értelemben igen. Időt tudnak nyerni, ha jó vagyok.
- De nem te kapod el ezeket az embereket és dobod ki innen?
- Ez a veszély engem is fenyeget, de még sosem akadtam a saját nyomomra.
- Etikailag nem probléma ez?
- Ez van, ha az ember Egy. De ez a jó, hogy minden ilyet tisztességesen oldok meg.
- A tisztességtelen dolgokat is?
- Bizony!
- Akkor nem jó helyen vagy!
- Szeretek ellenvéleményen lenni, mint az aktuális hatalom.
- Miért?
- Különben honnan tudnám, ki a fejlett lény?


Bárki istenné válhat?


- Hogy lehet az emberből isten? Mennyit kell ezért tenni?
- Attól függ. Választhatod a keleti irányzatot, ahol olyan 20-30 év nagy fegyelemmel végzett belső munka után alkalmassá válsz arra, hogy elgondolkozz a tudatod isteni szintre helyezéséről. De választhatod a nyugati irányzatot, ha elnyalsz egy bélyeget, vagy felszívsz egy csíkot a porcukorból. Ekkor azonnal ott vagy, ami okozott némi problémát, de az ÉlményPark és egy erre a célra kifejlesztett holojáték megoldja. Egy idióta belföldön, ez a neve.
- De hogy? Felszívom és már isten vagyok?
- Annak egy apró darabja, ahogy eddig, csak most sokkal erősebb a gondolataid ereje. Ezek a primitív sámánok még fontosnak tartották azt, hogy erre az ember személyiségében is fel legyen készülve, ám a modern kor meghozta az áttörést és Józsika is bármikor isteni szintre emelkedhet.
- Ott is marad, mondjuk másnap?
- Izgalmas kérdés. Józsika ugye megtapasztalta az isteni szintekre jellemző mennyei élményeket, ám a felettes én nem nagyon szereti utána megtapasztalni Józsika világát. Így arra fog törekedni, hogy Józsika újra betépjen, ám ezzel Józsika a félelmeit és a világát (azaz a szarát) elkezdi odasöprögetni. Egy idő után ebből azoknak elegük lesz és leküldenek valami jézusszerű arcot intézkedni. Igen ám, de akkor Józsika abbahagyná a cuccot, ami a számtalan egymástól elkülönült szálal érdekeit zavarná. Olyan ez, mint egy végtelen rutin, egy 22-es csapdája. Én logikai hibának/csapdának nevezem.
- Meg lehet ezt a problémát oldani?
- Meg még egy rakás másikat, ha már így esett.
- Van olyan weboldalad, ami ezzel a témával foglalkozik úgy, hogy az emberre nagyon nem lehet számítani?
- Fel kell kelteni az érdeklődését. Az ember szórakozva tanul a legjobban és ekkor nem is érzi munkának. Az a weboldal neve, hogy holojáték. Az elmenypark.net-ről odatalálsz. Ezekbe vannak elrejtve azok a programok, amik közül mindenki érdeklődésének megfelelően választhat és mindjárt sokkal kisebb problémát kezd az emberiség jelenteni az univerzumra.
- Tehát ha betépés után másnap felébredek, akkor ki vagyok?
- Az, aki eddig, csak már nem egy világban vetítesz, ahogy eddig.
- Ki isten?
- Bár sok isten szerepel a Színpadon, istent továbbra is önmagadban találod.
- Definiáltad?
- Ez inkább egy olyan közös válasz, amin tényleg nem vesznek össze a dimenziók. Kivéve egyet, aki te vagy, amikor világsztár akarsz lenni, vagy valami más nagy ember.
- Mert?
- Akkor nem önmagadban keresed, hanem kinn ajánlod fel másoknak.


..

- Mégis hogy van pofád magad istennek képzelni?
- Ha isten ellenfele sátán, akkor jogosan.
- De mégis hogy?
- A technikai részletek érdekelnek?

1. Megszálltam a fölöttetek lévő teret, ám nem kezdtelek levetíteni benneteket, csak bele- belevetítgettem és ezért nem vettetek észre semmit.
2. Pontosabb úgy, hogy páran mégis észrevették, ám a tekintélyuralom nem engedte a gyanú kivizsgálását.
3. Az 1. ponttal egyidőben elfoglaltam az Ég alatti teret, ám ebből az Ég semmit sem vett észre, mert sem a kommunikációban, sem másban nem történt változás.
4. Eleinte.
5. A változások olyan lassan következtek be, hogy senki sem gyanakodott, ám ehhez évekig kellett ezen melózni.
6. Az Égnek egy ideális Föld voltam, a Földnek pedig egy ideális Ég.
7. Aztán felbukkantam a színen, mint aki itt égi forradalmat csinál és hagytam magam leütni a pályáról.
8. Az igazi Ég és az igazi Föld végre egymásra talált. Aminek egyikük sem örült, mert már mindkettő megszokta a kényelmes régit, nem beszélve arról...
9. Hogy közben úgy alakítottam a sztorin, hogy még másodikra is úgy fog kinézni, mintha a földiek meg akarták volna puccsolni az eget.
10. Tudván azt, milyen nehéz lesz a nagy luxusban a puritánsághoz szokott Éghez szólni és megpróbálni nekik elmagyarázni a helyzetet, az előrelátásom lehetővé tette a saját vállalkozásom önzetlen és áldozatos hozzájárulását a probléma megoldásra. Az ÉlményPark fel van készülve a menekültek érkezésére, mert ezek színe előtt 2 másodperc alatt elégtek.
11. Ha én vagyok az ÉlményPark tulajdonosa, akkor technikailag igaz az a megállapítás, hogy én vagyok isten, legalábbis számotokra.
12. A gond az, hogy egy olyan bazi fejlett isten vagyok, akit még az istenek se értenek és semennyire nem vonz egy rakás feltupírozott ősember fölötti istenkedés.


13. Nyugi, vannak égi menekültek is, ők azzal a nehézséggel küzdenek, hogyan magyarázzák meg azt, hogy nem ők vezették a verdát, ám ők ültek a pilótafülkében.


Plasztikai szellemsebészet

- Mondanál erről a plasztikai szellemsebészetről valamit?
- Nem nagyon.
- Miért?
- Mert félreértenéd.
- Ilyen buta lennék?
- Eddig is félreértetted.
- Szerinted miért?
- Az ember azon, amit nem ért azt érti, amit érteni akar.
- Azt akarom ezen érteni, hogy ez egy hülyeség.
- Tudom.
- De mitől plasztikai ez? Volt már ilyen kezelésed?
- Eddig egy olyan, amiről beszélhetek. Különben tilt a gyógyítói titoktartás.
- Az milyen kezelés volt?
- Felmásoltam ezt a világot a 26. dimenzióba, ahol elvégeztem a beavatkozást, majd a beteg kérésére azzal felülírom azokat a valóságokat, ahol ezek a csupa okos lények mind becsődöltek.
- Értem már, miért plasztikai.
- Eddig azt nem értettem, mit lehet ezen nem érteni.


Egyedi gyógyítás

- Hogyan gyógyítasz?
- Mit?
- Betegséget.
- Betegséget nem gyógyítok, arra ott vannak az orvosok és a gyógyítók.
- Miért nem gyógyítasz betegségeket?
- Van, hogy ezt teszem, ám az utcán és névtelenül.
- Miért nem üzletszerűen?
- Nincs hozzá infrastruktúrám. A mélytranszból jövök vissza, ahol a valósidejű 3D-ben csak korlátozott lehetőségei vannak a személyes találkozásoknak. Nem beszélve ennek megszervezéséről, amire most még nincs kapacitásom.
- Mi van akkor, ha erre reagál valaki és felajánlja a sajátját? Hogy gyógyíts az ő gyógyközpontjában.
- Lehet, hogy nyitott lennék rá, ám előtte tüzetesen át kell beszélnünk az együttműködésünk feltételeit. Ám sokkal jobb lenne, ha lenne valaki, aki ezeket szervezné és önállóan csinálnánk.
- Mit kellene átbeszélni?
- Az idegenek is nehezen viselik, hogy magasabb dimenziós vagyok őnáluk. Kábé azt, hogy tudom a dolgom és nem biztos, hogy könnyen érthetők a szempontjaim. A kakaskodás elkerülését kellene átbeszélni.
- Milyen kakaskodásokra gondolsz?
- Ki a főnök és kinek milyen kötelességei vannak.
- Ha ő adja a helyiséget, meg az övé a hely, akkor egyértelmű, hogy ő a főnök, nem?
- De igen. Neki meg nekem érthető, de közel sem biztos, hogy mások, akik azt látják, hogy egy baszott magas dimenziós lényt (ez lennék én) baszogat egy hozzá képest micimackó (ez lenne ő) csak azért, mert neki van benne a pénze (amit épp most bizonyítanék, hogy nem gonosz dolog) ezzel egyetértenének. Amikor itthon takarítok sem tudom akármikor megtenni, csak a megfelelő időrésekben, mert senki sem értené, hogy egy ilyen hatalmú lény ezt miért csinálja.
- Hogyan gyógyítanál?
- Plasztikai szellemsebész vagyok, nem gyógyítok betegeket, csak akkor, ha a rendes gyógyítása igényelné ezt a területet. Különben van három programom, amivel bárki fellendítheti az auraszíneit.
- Hogyan gyógyítasz?
- Felhívok egy konzolt és leprogramozom a gyógyítást. Kívülről nézve ugye a holografikus konzolhoz nem kell feltétlen billentyűzet, így olyan, mintha a levegőbe gépelnék az ujjaimmal.
- Mit?
- Egy személyre szabott gyógyprogramot. Itteni nézőpontból elég hosszúkás is lehet, akár több év, mire egy ember ezekkel átjut.
- Hova?
- Egy ugyanolyan világba, ahol meggyógyult.
- Nem ott marad és ott gyógyul meg?
- De az is lehet, ám általában nem. Meg aztán annak sokszor nem is lenne értelme. Úgyis az számít, hogy a látható világban bekövetkezzen neki a várt változás. Nem tök mindegy neki a vetítés szintje és hogyanja?
- Bárki bármiből meggyógyulhat?
- Elméletileg igen. Azért szeretek névtelenül és ingyen gyógyítani, mert így nem rohan meg egy rakás ember, hanem véletlenül épp arra járok, amerre az, aki egy ilyet kiérdemelt.
- Volt már gyakorlati bizonyíték is ilyen gyógyításra?
- Volt. De nem reklámozom.
- Miért?
- Nem érdekel a szakma.
- Ha holografikus konzolon át gyógyítasz, akkor lényegében beleírsz a forgatókönyvbe?
- Szerintem is.
- Akármit?
- Elméletileg igen. A saját szabályaim nem engedik az alacsony látószögű egyénieskedést ezzel a hatalommal.
- Ez mit jelent?
- Hogy akárki mégsem veheti ezt igénybe.
- Megtagadod a gyógyítást?
- Alig vártad, hogy rést találj, ugye? Nem tagadom meg, ám nem is felejtkezem el arról, hogy egy tünet lehet egy angyal üzenete. Sok gyógyító abba a problémába esik, hogy betegségként kezelnek egy átkot és a beavatkozással felvállalják magát az átkot is.
- Csak egy utolsó kérdés. Amikor harcoltál ezzel a tudással, akkor is ezt használtad?
- Igen. Ráadásul a szabályaim hatálya alatt.
- Ölhetsz?
- Csak játékban és akkor, ha vállalom egy-egy ítélet végrehajtását.
- Mennyi a tarifád?
- A kiérdemeltek számára nincs tarifám. Ha egy ilyen gyógyközpont lenne, azt is külön meg kell beszélni, mert amúgy 1 millió dollár alatt nem nagyon állok szóba senkivel. Mivel a gyógyközpont számomra egy Kaland lenne (így a legegyszerűbb áthelyezni a fontosságot a pénzről), rugalmas vagyok ebben. Amúgy az 1 millió dollár csak a számítás egysége, nem a végösszege. Az úgy alakul ki, hogy az árnak csak egy részét képezi a pénz, a többi olyan, hogy rendeznie kell a környezetét és az emberi kapcsolatait, meg hasonlók.
- Miért?
- Két okból. Az egyik, ezek a gyógyítások megfizethetetlenek és ha az ember árat szab meg neki, a megfizethetetlenségnek továbbra is állnia kell.
- Miért?
- Hogy ne lehessen bekategorizálni egy olcsó szintre, hisz ez a gyógyítás valójában megfizethetetlen lenne még a leggazdagabb embernek is, ha csak pénzzel fizetne.



https://twitter.com/elmenypark